Publicado el

Un cover cam ciudat…

Astăzi am descoperit un cover cam ciudat al deja cunoscutei piese Somebody that I used to know, despre care vă vorbeam acum ceva timp. De ce spun că e ciudat? Ei bine, cover-ul este făcut de un tip care cântă toate vocile din piesă. Şi ar fi destul de OK, dacă nu ar avea o groază de efecte pe voce, devenind, astfel, un fel de “robot cântăreţ”.

Şi asta nu e tot. Are un clip la fel de bizar. Nu ştiu care au fost intenţiile tipului, însă este destul de freaky să vezi mai multe capete neînsoţite de corpurile aferente. Pare un clip dintr-un film de groază sau ceva. Numele băiatului este Sam Tsui şi are mai multe cover-uri uploadate pe YouTube, însă doar pe ăsta l-am văzut până acum. Promit să scriu mai mult despre el atunci când o să arunc un ochi pe canalul lui.

Şi că…

Ver la entrada original 61 palabras más

Acerca de manonmona

MANON KUBLER. PERIODISTA , ESCRITORA EN RETIRADA. A LA SAGA DE UNA NUEVA CRONICA. PREPARO MIS BALAS. EXPULSO MIS FUEGOS. AFINO MIS LLAGAS. AVANZO. ME DEMORO. VUELVO A AVANZAR. BUSCO ESTOMAGOS QUE SUJETEN TOXICOS Y EXTREMOS. AQUI ESTOY, A LA SAGA, VIVIA Y SOBREVIVIDA PARA LA ALEGRIA DE POCOS, SALUD MANON

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s